Project- &
interimmanagement

Wij zijn een project- en interimmanagement bureau.
Sobware is een onafhankelijke ICT dienstverlener.
Gespecialiseerd in ICT projectleiding van zowel
technische als vooral business georiƫnteerde projecten.
Voor het aansturen van software ontwikkeling,
implementatiebegeleiding en migraties.

Wat we doen?

Projectmanagement in de ICT is onze kernactiviteit. Van het aansturen van software ontwikkeling in Agile teams, implementatie van informatiesystemen, het opzetten en aansturen van een projectoffice, tot het inkopen van hard- en software.

Hoe we het doen?

Duidelijkheid creƫren. Het verduidelijken van jullie doelen, de haalbaarheid van de business case, en het helder krijgen van verwachtingen. Dat is onze dagelijkse praktijk. Sobware heeft jarenlange ervaring in de aansturing van software ontwikkeling, inrichting en uitrol. Elke dag weer is duidelijkheid in de communicatie een belangrijke succesfactor. Iedereen weet dat, het komt bij elke evaluatie weer ter sprake, maar toch gaat het niet vanzelf. Sobware kan hierbij helpen. Of het nu gaat om inhoudelijke specificaties of de business case.


24 jaar+

ICT ervaring


20 jaar+

Projectmanagement


100 % focus

op resultaat


2 handige

tools

Over Sobware

Samen krijgen we het voor elkaar

Je mag met Sobware vertrouwen op een groot netwerk van partners met aanvullende expertise. We bouwen op relaties en krachtige samenwerkingsverbanden en maken voor jou de vertaalslag tussen IT-ers en niet IT-ers. Sobware geeft je onafhankelijk en objectief advies en we werken via beproefde methoden die passen bij de praktijk. Onze projectmanagers zijn gecertificeerd in AgilePM, Scrum en Prince2.

Wil je meer weten? Wij ook!