Consultancy

Wanneer je beseft dat projectmanagement een vak is

mensen

Succesvolle projecten

Door gedreven teams

Bijzondere resultaten komen voort uit een interne drive van de mensen in het project. Hoe voed je die gedrevenheid, hoe houd je teamleden betrokken? Iedereen heeft zijn eigen verhaal en zijn eigen drijfveren. De kunst is om, al is het maar voor de duur van het project, die persoonlijke drijfveren in lijn te brengen met de doelen van het project. Sobware kan helpen deze drijfveren boven tafel te krijgen en een goed team samenstellen. Of we laten het zien door een project voor jouw organisatie uit te voeren met jullie medewerkers.

Onze diensten

Dit kunnen wij voor jou betekenen

Duidelijkheid voor alles

Het verduidelijken van jullie doelen, de haalbaarheid van de business case, en het helder krijgen van verwachtingen. Dat is onze dagelijkse praktijk. Sobware heeft jarenlange ervaring in de aansturing van software ontwikkeling, inrichting en uitrol. Elke dag weer is duidelijkheid in de communicatie een belangrijke succesfactor. Iedereen weet dat, het komt bij elke evaluatie weer ter sprake, maar toch gaat het niet vanzelf. Sobware kan hierbij helpen. Of het nu gaat om inhoudelijke specificaties of de business case.

Met meer dan 17 jaar ervaring hebben wij diverse diensten en producten verzameld, waar jij nu gebruik van kunt maken in jouw project. Waarom zou je het wiel opnieuw willen uitvinden?

Volledig ontzorgd

Zet een van onze ervaren projectmanagers in om jouw project volledig te laten managen.

Inzicht brengen

Met een Quickscan geven we je inzicht in hoe jouw project ervoor staat.

Handige projecttools

Eenvoudig te gebruiken hulpmiddelen die jouw dagelijkse werk als projectmanager makkelijk maken.

Wat nog meer?

Standaard is niet standaard

Het gaat om het bepalen van een geschikte aanpak in de omgeving waarin het project zich afspeelt. Die omgeving is nooit hetzelfde, daarom kan de aanpak ook nooit hetzelfde zijn. De juiste aanpak is een afgestemde mix van beproefde methoden, die passen bij de praktijk.


Projectenorganisatie?

Als jouw organisatie continu projectmatig uitgevoerde werkzaamheden heeft, dan is er een hoop te winnen op het gebied van vindbaarheid en eenduidigheid. Elk project is uniek, maar een organisatie kan wel ervaring opbouwen en behouden met projectmatig werken. Wij kunnen jou ook helpen dit structureel aan te pakken in de vorm van trainingen voor jullie projectmanagers, projectsupport, het opzetten van een projectmanagementbureau (PMO) of Portfoliomanagement.